Cursussen en trainingen

GPDI biedt ter ondersteuning van de dienstverlening diverse cursussen en trainingen aan. Wij hebben sinds 1991 ervaring met het ontwikkelen en verzorgen van trainingen op het gebied van proces management, project management en competanties (sociala vaardigheden).

Als partner van de USM-methodiek kan GPDI u helpen bij de USM-trainingen. GPDI zet daarvoor altijd een USM-geaccrediteerde trainer in. Daarmee is de kwaliteit van de trainingen geborgd door de USM-beheerder: de Stichting Survuz.

Als partner van de ISM-methodiek kan GPDI u helpen bij de ISM-trainingen. GPDI zet daarvoor altijd een ISM-geaccrediteerde trainer in. Daarmee is de kwaliteit van de trainingen geborgd door de ISM-beheerder: Servictect.

Als geaccrediteerde instantie kan GPDI voor u de Apollo 13 training verzorgen. GPDI zet daarvoor altijd een Apollo 13 gecertificeerde trainer in. Daarmee is de kwaliteit van de trainingen geborgd door de beheerder: Gaming Works.

Naast deze standaard trainingen biedt GPDI ook maatwerktrainingen en workshops aan op verschillende aandachtsgebieden. Daarbij kan GPDI samenwerken met partners zoals Consonante Communicatie die ook gebruik maken van pragmatische methodieken zoals bijvoorbeeld in tekststrategie van Consonante Communicatie.

Wilt u meer weten over onze cursussen en trainingen? neem contact met ons op: info@gpdi.nl of bel: 06 21 50 00 35.