Coaching & interim management

U wilt met uw medewerkers graag een stap verder gaan dan zij nu doen. Naast een individuele opleiding met daarbij enige praktijkoefening gedurende de training is het vaak lastig om het geleerde in de eigen organisatie toe te passen. Dit omdat de praktijk vaak net even anders is dan hetgeen geoefend is in een cursus. GPDI begeleidt en coacht uw medewerker(s) op hun werkplek.

Niet op basis van voorzeggen maar door gebruik te maken van uitdagende vragen wordt de medewerker zelf getraind in hoe te denken, vragen en te handelen in situaties die zich in uw organisatie voordoen.

Hiermee bereikt u dat uw medewerker(s) het geleerde steeds beter in de eigen organisatie kan gebruiken en daarmee hun eigen kennis en ervaring te vergroten.

Naast kennis van Processen en coachingĀ helpt GPDI u ook in de aansturing van de lijn organisatie. Met ruim 20 jaar ervaring in schrijven, inrichten en aansturen van organisaties heeft GPDI een ruime ervaring in het uitvoeren van interim lijn management, bijvoorbeeld om een afdeling te reorganiseren.

Aansturing door GPDI betekent voor uw medewerkers dat zij gebruik kunnen en blijven maken van hun eigen kennis en ervaring. De managementstijl van GPDI heeft bewezen dat het leidt tot medewerkers die meer tevreden zijn omdat gebruik wordt gemaakt van de aanwezige kennis en ervaring bij de medewerker zelf. Dit eenvoudigweg door verantwoordelijkheden EN bevoegdheden daar te beleggen waar het de meest toegevoegde waarde behaalt voor uw organisatie.

Bent u op zoek naar een tijdelijek manager? neem contact met ons op: info@gpdi.nl of bel: 06 21 50 00 35.